Kenali Diri ini

“Semua orang tahu bahawa dunia ini bulat tetapi ramai juga di kalangan kita yang tidak tahu bahawa dunia ini hanyalah persinggahan sementara. Diri ini bukanlah anak dari kalangan bangsawan dan diri ini juga bukanlah dari kalangan keluarga yang senang. Kesusahan lalu adalah sebuah universiti pengalaman yang banyak mengajar diri ini tentang apa itu erti sebuah kehidupan.” 

Selamat datang ke laman blog saya – Secangkir Madu. Blog ini adalah initiatif saya untuk mengenegahkan tulisan-tulisan saya berdasarkan ilmu, pemahaman dan pemerhatian saya terhadap apa yang berlaku di sekeliling kita. Tulisan-tulisan saya adalah bersifat peribadi yang bertujuan untuk berkongsi ilmu yang mana ianya tidak ada kena mengena dengan mana-mana individu atau parti-parti politik. Sekiranya tulisan saya menyebabkan pembaca berasa tersinggung, saya mohon sejuta kemaafan.

Sesiapa yang berminat bolehlah mencetak semula bahan-bahan yang ada di dalam blog Secangkir Madu ini dengan satu syarat ringkas, bahan-bahan tersebut mestilah dipautkan kembali ke blog saya – mozaman75.wordpress.com.

Komen-komen bernas adalah sangat dialu-alukan tetapi hendaklah mengikut etika dan adab sopan masyarakat timur tanpa menggunakan perkataan-perkataan yang kasar lebih-lebih lagi lucah dan sumpah seranah.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: